Hotell

Följande hotell har Allergistämman reserverat rum på: (bokning av hotell sker via registreringsformuläret)

Gothia Towers

Skandinaviens största och Göteborgs högsta hotell erbjuder ett förstklassigt boende med många spännande närliggande attraktioner. Gothia Towers ligger i samma byggnad som Svenska Mässan och bredvid den populära nöjesparken Liseberg och det nya Science Center Universeum. Stadens centrum ligger inom gångavstånd. De stilfullt designade rummen och sviterna är välutrustade och lyxiga, som ståtar med moderna interiörer, smakfulla funktioner och vackra skandinaviska trämöbler. Gothia Towers har 7 populära restauranger och barer.

Enkelrum: 1 695 kr
Dubbelrum: 1 898 kr

Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder ljusa och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang som varje dag serverar ekologiska matupplevelser.

Enkelrum: 1 440 kr

Rica no. 25

Det nyligen renoverade hotellet Rica Göteborg är beläget i stadens centrum nära centralstationen. Rummen har modern inredning som bygger på en skandinavisk design, med härliga ljusa färger och naturliga material. Alla rum har toalett / dusch, hårtork, TV, telefon, skrivbord och gratis trådlöst Internet-anslutningar.

Enkelrum: 1 495 kr

 

Scandic Crown

Centralt läge i Göteborg med 5 minuters promenad till kanalen-korsade historiska centrum och gångavstånd från Svenska Mässan. De flesta rummen är nyrenoverade i nordisk design med trägolv och bekväma sängar. Vissa rum med badkar och andra med dusch. Alla rum är rökfria. Alla rum har tillgång till Internet, strykjärn, strykbräda och hårtork. Ta en jacuzzi med utsikt över staden i relaxavdelningen eller träna på Scandic Crown hotellets gym. Varva ner i restaurangen Kronan Bar & Matsalar eller gör affärer i våra 23 mötesrum och businesscenter.

Enkelrum: 1 446 kr

 

Opalen

Beläget i centrala Göteborg inom gångavstånd till Svenska Mässan och till centrum för shopping, restauranger och kultur. Hotellet erbjuder gratis trådlöst internet på rummen och allmänna områden och erbjuder18 mötesrum totalt för 5-230 personer. Alla rum har eget badrum med dusch och / eller badkar och är utrustade med hårtork, TV med filmkanaler, trådlöst internet och ett skrivbord. Vissa rum har trägolv, strykjärn och strykbräda, kaffe / te och en fåtölj för avkoppling.

Enkelrum: 1 446 kr

 

Rubinen

Njut Sevärdheter i Göteborg när du bor på Scandic Rubinen hotellet. Hotellet är beläget i hjärtat av Göteborg, på den fashionabla Avenyn med gångavstånd till Svenska Mässan. Hotellen ger totalt 191 rum med moderna, varm-färgade interiörer. Gästerna kan njuta av ekologisk frukost med utsikt över Avenyn, Göteborgs paradgata.

Enkelrum: 1 750 kr

Dubbelrum: 1 850 kr


Medarrangör: